DEZMA SUPORT ONLINE:
L-V 08:00-18:00 S 08:00-15:00

Opel Antena radio, Opel Astra H sedan 2007-2011

Atentie ! Unele imagini pot sa contina si alte repere care nu fac obiectul vanzarii acestui produs (exemplu: imaginea cu usa contine in imagine si geamul etc.).
Pret:
81 lei
61 lei TVA inclus Oferta valabilă în limita stocului disponibil
Cu factura Cu garantie Cu drept retur
Cod reducere: s-233426
Menționați acest cod de reducere obligatoriu operatorului nostru dacă doriți să cereți informații ori să comandați piesa telefonic.
Consultanta telefonica gratuita
între orele 08-20 Luni-Sâmbătă
Cod OEM: Antena radio
CDMS: 211468
81 lei 61 lei TVA inclus
+ costuri de transport

Pretul afisat: este pentru piesa descrisa din titlul anuntului Ex:doar Antena radio, Opel Astra H sedan 2007-2011 (id:233426) fara alte subansamble! Oferta valabila in limita stocului. Piesa se poate livra (contra cost) prin FAN Courier in 24 ore sau se poate ridica de la Showroom-urile noastre. Confirmarea stocului sau detalii despre produs o veți primi telefonic înainte de livrare . Pentru mai multe detalii, discounturi, cereri de piese auto sunati la numerele de mai sus.

Descriere: Antena radio pentru Opel Astra H sedan 2007-2011. Piesa originala cu garantie si factura. Pentru detalii luati legatura cu departamentul vanzari, la rubrica contact. (id:211468) Daca doriti sa comandati o piesa telefonic si a beneficia de prețul cu reducere afișat de pe site menționați obligatoriu operatorului nostru acest cod din chenar s-233426, altfel pot apărea erori dacă acesta nu este identificat corect. Atentie! nu toate produsele afisate mai sunt disponibile pe stoc, confirmarea stocului il veti primi la telefon sau pe email. Stocul de piese se actualizeaza pana la 15 zile. Este posibil ca unele piese afisate sa nu mai fie disponibile. Personalul din cadrul departamentului serviciu clienti, va poate consilia in cazul in care doriti in alegerea unui alt produs cu cod echivalent, compatibil cu piesa solicitata de catre dumneavoastra sau acest produs se poate aduce pe baza de comanda.

Alte piese auto din aceasi categorie

Produse vizualizate recent

Livrare Piese Auto

Livrare in toata Romania in maxim 24/48h

Factură & Garantie

Factură și Garanție 90 zile

Drept retur

Posibilitate drept retur piese auto

Discount-uri

Discount-uri de fidelitate si produse cadou