DEZMA AUTO CONTACT:
L-V 09:00-18:00 S 09:00-13:00

Mercedes Radiator apa Mercedes Clasa C, 2.2cdi

402 Lei
241Lei TVA inclus
ATENȚIE ! Aceste imagini sunt cu titlu de prezentare. Unele imagini pot sa contina si alte repere care nu fac obiectul vanzarii acestui produs. Pretul afisat este valabil doar pentru Radiator apa Mercedes Clasa C, 2.2cdi fara alte subansamble sau accesorii!
Marca: Mercedes Mercedes
Model: Clasa C (W203) [Fabr 2000-2007]
Subgrupa: Radiator Apa
Cod OEM: Radiator apa
Vă oferim: Factură Garanție Drept retur
CDMS:
Cod Reducere piesa: s-42607
Dezma Auto oferă consultanță gratuită
Program de Luni-Vineri 09-18 / Sâmbăta 09-13
Menționați codul de reducere s-42607 operatorului nostru dacă doriți să comandați piesa telefonic.
Livrare: prin Curier Rapid în 24/48h (contra cost)
Vrei un preț mai bun? Negociază!

Formular comandă piesă fără a crea cont pe site

Formular comandă piesă fără a crea cont pe site

402 lei 241 lei TVA inclus


Descriere: Pretul afisat este cu tva inclus, factura, garantie, drept retur, pentru piesa descrisa din titlul anuntului Ex:doar Radiator apa Mercedes Clasa C, 2.2cdi (id:42607) fara alte subansamble!. ATENTIE! nu toate produsele afișate mai sunt disponibile pe stoc. Confirmarea stocului o veți primi la telefon sau pe e-mail. Aceasta platforma online este un website de prezentare a pieselor si stocul de piese se actualizează până la 30 de zile. Este posibil ca unele piese să nu mai fie disponibile momentan. Sunt foarte multe piese care se pot gasi pe platforma de dezmembrare , unde avem un stoc de peste 500 autoturisme. Cere ofertă de piese aici
Categoria: Dezmembrari auto Mercedes Clasa C (W203) [Fabr 2000-2007] este piesa cu denumirea Radiator apa (cutie automata) pentru Mercedes Clasa C 2.2cdi cu garantie si factura, piesa este in stare perfecta de functionare se poate livra in tara prin curier.Avem si alte piese pentru acelasi model pe stoc. Pentru detalii contactati departamentul vanzari.Oferim discount la mai multe produse cumparate. Daca doriti sa comandati o piesa telefonic si a beneficia de prețul cu reducere afișat de pe site menționați obligatoriu operatorului nostru acest cod s-42607, altfel pot apărea erori dacă acesta nu este identificat corect. Piesa se poate livra (contra cost) prin FAN Courier in 24 ore sau se poate ridica de la Showroom-urile noastre. Confirmarea stocului sau detalii despre produs o veți primi telefonic înainte de livrare .

Produse vizualizate recent

Livrare Piese Auto

Livrare in toata Romania in maxim 24/48h

Factură & Garantie

Factură și Garanție 90 zile

Drept retur

Posibilitate drept retur piese auto

Discount-uri

Discount-uri de fidelitate si produse cadou